www.siljo-planet.net www.ArteLin.si

Portal
Domov Forum Button3 Tvoj Profil Button5 Išči Člani Zasebna Sporočila Prijava Registriraj se

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.slavko-zgonec.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Afelandra

www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Avdio/Video Arhiv
Avtor Sporočilo
slavko
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53
Kraj: slovenija

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 01, 2009 7:09 pm    Naslov sporočila: Afelandra Odgovori s citatom

Imate težave pri predvajanju videa?
Flash Codec Download

Oglejte si še:
Linke in povezave lahko vidijo samo registrirani in prijavljeni uporabniki!

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 01, 2009 7:09 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Nazaj na vrh
MAYCHYKA
Level 1 user
Level 1 user

Pridružen/-a: Čet Jul 2009 13:20
Kraj: velenje

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 1:25 pm    Naslov sporočila: afelanda Odgovori s citatom

ko že govorite o tej rastlini mene pa zanima dobila sem jo od prijateljice ker je imela premalo časa za rože. ko sem jo dila je bila lepa zelena ampak samo na vrhu drugače po celem steblu ni imela nič listovi in odkar jo mam mi še sploh ni cvetela in sploh ne vem kaj naj naredim zalivam jo in ima lepe liste ampak samo ene par na vrhu kaj bi lahko naredial da bi mi zacvetela????

Nazaj na vrh
slavko
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53
Kraj: slovenija

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 6:55 pm    Naslov sporočila: Afelandra Odgovori s citatom

Afelandra običajno cveti samo enkrat na sezono in to spomladi. Če je to rastlina, ki ima le nekaj listov, jo je najbolje obrezati in iz porezanih poganjkov narediti potaknjence. Ti bodo lepe niske rasti. Spomladi pa bo rastlina naredila cvetni nastavek.
Sicer pa je afelandra zelo skromna rastlina, ki nima rada preveč gnojne prsti, sicer niso več lepi listi, ker se prično kodrati.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Avdio/Video Arhiv Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Forum Map
Site Map

932 Attacks blocked

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.slavko-zgonec.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , IM Portal
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 1.0977 seconds, mySQL queries = 28, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.5.8, php version = 5.3.5, zend version = 2.3.0

Server Load: 102 page(s) served in previous 5 minutes.