www.siljo-planet.net www.ArteLin.si

Portal
Domov Forum Button3 Tvoj Profil Button5 Išči Člani Zasebna Sporočila Prijava Registriraj se

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.slavko-zgonec.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Male zelene gosenice na kosmulji

www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sadjarstvo
Avtor Sporočilo
krasre
Gost

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2009 7:07 pm    Naslov sporočila: male zelene gosenice na kosmulji Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni!
Na mladi sadiki kosmulje, ki ima letos prvič plodiče so se mi pojavile male zelene gosenice. Velike so od cm-do 2 cm. V enem dnevu so mi olupile listje iz vejic kot da bi jih kdo osmukal. Zanima me ali obstaja kakšen učinkovit način da se znebim te nadloge, ali pomaga samo fizično obiranje živalic.

V naprej se zahvaljujem za odgovor, in še enkrat lepo pozdravljeni!

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 29, 2009 7:07 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Nazaj na vrh
slavko
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53
Kraj: slovenija

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 30, 2009 2:38 pm    Naslov sporočila: Škodljivci na kosmulji Odgovori s citatom

Obiranje gosenic je zamudno delo, katerega ne opravljajo niti tisti, ki so jih polna usta o bio pridelavi. Zato uporabite insekticid, kot je naprimer Decis in poškropite kosmulje. Ker so kosmulje že odcvetele, pa se bo na mladih plodičih kmalu začela pojavljati še pepelasta plesen, zato je najbolje dodati še fungicid proti plesni in rešiti še ta problem.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sadjarstvo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Forum Map
Site Map

990 Attacks blocked

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.slavko-zgonec.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , IM Portal
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.9931 seconds, mySQL queries = 27, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.5.8, php version = 5.3.5, zend version = 2.3.0

Server Load: 17 page(s) served in previous 5 minutes.