|
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
|
|
 |
Oglasi

|
|
|
|
|
|
 |
slavko Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53 Prispevkov: 1229
Kraj: slovenija
|
Sanvitalija potrebuje več vode kot pelargonija. Lahko pa jih kombinirate tako, da imate eno korito posajeno z pelargonijami in drugo s sanvitalijo. V tem primeru se zaliva vsako rastlino po potrebi, prav tako pa tudi gnoji. Pa še barvni učinek je močnejši, tako pri eni rastlini, kot drugi.
|
|
|
|
|
 |
jagodka Level 1 user

Pridružen/-a: Ned Feb 2010 10:20 Prispevkov: 1
|
[quote="slavko"]Sanvitalija potrebuje več vode kot pelargonija. Lahko pa jih kombinirate tako, da imate eno korito posajeno z pelargonijami in drugo s sanvitalijo. V tem primeru se zaliva vsako rastlino po potrebi, prav tako pa tudi gnoji. Pa še barvni učinek je močnejši, tako pri eni rastlini, kot drugi.[/quote][font=Comic Sans MS][/font]
Pozdravljeni !
Ker se bliža čas ko bo potrebno začeti razmišljati kaj zasaditi na balkonske in okenske police Vam želim zastaviti vprašanje, ki mi vsako leto dela sive lase.
Kakšne rastline zasaditi v korita, ki jih imam postavljena na ŽGOČEM popoldanskem soncu, na okenski polici.Poizkusila sem že z mnogimi vrstami okrasnih balkonskih rastlin( pelargonije, bršljinke, zmajeva krila...),a brez uspeha.Vsako leto mi vse rože sonce dobesedno požge.Lani sem jih celo dvakrat zasadila , a efekt je vedno isti. Razmišljala sem tudi že o drugih variantah, a žal ne vem ali bi bile le-te primerne(npr.dišavnice, okrasni feferoni, okrasne trave...ali kaj podobnega).
Prosim vas, ali mi lahko svetujete karkoli v zvezi s tem vprašanjem, glede ne to, da imamo vsako leto bolj vroča poletja.
Lep pozdrav. :cry:
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|