www.siljo-planet.net www.ArteLin.si

Portal
Domov Forum Button3 Tvoj Profil Button5 Išči Člani Zasebna Sporočila Prijava Registriraj se

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.slavko-zgonec.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
SOBNA LIPA

www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sobne rastline
Avtor Sporočilo
angelika
Level 1 user
Level 1 user

Starost: 40
Horoskop: Oven
Kitajski horoskop: Prašič
Pridružen/-a: Sob Jan 2009 12:13
Kraj: križevci

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 12:20 pm    Naslov sporočila: SOBNA LIPA Odgovori s citatom

Pozdravljeni,mene pa zanima kje lahko dobim sobno lipo.Saj sem spraševala za njo v Kaliji,Obiju in je nikjer nimajo in tudi ne vedo če jo bodo sploh imeli.Mogoče pa ima kdo doma kakšen podtaknjenec odveč-zelo bi mu bila hvaležna če bi mi ga odstopil.Hvala za odgovor-Angelika

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 12:20 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Nazaj na vrh
slavko
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53
Kraj: slovenija

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 10, 2009 5:16 pm    Naslov sporočila: Sobna lipa Odgovori s citatom

Sobna lipa je bila včasih zelo pogosta, posebno v mesarijah, ker je bilo hladno in to ji je posebej odgovarjalo. V tem zimskem času jo ne boste mogli nikjer nabaviti, saj bi vsaka odvrgla liste zaradi prehladitve. Spomladi pa bo prav gotovo katera od trgovskih hišp imela na prodaj tudi lipo, tako kot je bilo to lansko leto. Mogoče pa jo ima tudi kdo od obiskovalcev naše strani. Malo počakajmo, pa bomo videli kako bo.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sobne rastline Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Forum Map
Site Map

932 Attacks blocked

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.slavko-zgonec.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , IM Portal
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.8896 seconds, mySQL queries = 27, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.5.8, php version = 5.3.5, zend version = 2.3.0

Server Load: 112 page(s) served in previous 5 minutes.