www.siljo-planet.net www.ArteLin.si

Portal
Domov Forum Button3 Tvoj Profil Button5 Išči Člani Zasebna Sporočila Prijava Registriraj se

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.slavko-zgonec.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Žafranika

www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Varstvo rastlin
Avtor Sporočilo
barbika
Level 3 user
Level 3 user

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 15:27

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 27, 2009 8:55 pm    Naslov sporočila: Žafranika Odgovori s citatom

Zanima me, kaj se je pojavilo na moji žafraniki. Vseskozi je lepo napredovala, sedaj pa, ko bi se cvetovi morali odpret, se sploh ne odprejo. Na večini pa sem danes opazila črno glavico v sredini. Kaj je to za ena bolezen? A ji je škodilo letošnje deževje. Prej se mi še to ni zgodilo, vsako leto sem je dovolj pridelala, letos pa še semena ne bo za naslednjo setev.

Hvala in lp.

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 27, 2009 8:55 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Nazaj na vrh
slavko
Administrator
Administrator

Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:53
Kraj: slovenija

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 28, 2009 11:00 am    Naslov sporočila: Bolezen cvetov Odgovori s citatom

V deževnih letih se rada pojavi siva plesen, ki povzroča sušenje popkov in cvetov. Obolele cvetove je potrebno odstraniti, da se bolezen ne razširi še na druge. Če jo poškropite s pripravkom proti sivi plesni in pognojite, bo pognala nove cvetove. Če bo poletje takšno, kot je sedaj, potem ne bo nevarnosti za ponoven napad bolezni. Seveda pa jo je potrebno zalivati tako, da se ne omoči listov in cvetov, temveč samo zemljo.

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Varstvo rastlin Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Forum Map
Site Map

990 Attacks blocked

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.slavko-zgonec.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , IM Portal
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 0.9248 seconds, mySQL queries = 30, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.5.8, php version = 5.3.5, zend version = 2.3.0

Server Load: 8 page(s) served in previous 5 minutes.