www.siljo-planet.net www.ArteLin.si

Portal
Domov Forum Button3 Tvoj Profil Button5 Išči Člani Zasebna Sporočila Prijava Registriraj se

Trenutno še niste registrirani uporabnik strani www.slavko-zgonec.net.Kliknite TUKAJ da se registrirate.
Zanima me kako se imenuje jablana

www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sadjarstvo
Avtor Sporočilo
antoniotoni
Level 1 user
Level 1 user

Pridružen/-a: Pon Sep 2011 19:01
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 12, 2011 7:17 pm    Naslov sporočila: Zanima me kako se imenuje jablana Odgovori s citatom

Zanimam me če mi lahko kdo pove, kako se imenuje jablana s rdečimi plodovi, ki imajo rdeče meso.

Lp
Hvala Toni

Nazaj na vrh
Oglasi

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 12, 2011 7:17 pm    Naslov sporočila: Oglasi

Nazaj na vrh
roko66
Level 1 user
Level 1 user

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 21:14

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 02, 2011 4:42 pm    Naslov sporočila: Re: Zanima me kako se imenuje jablana Odgovori s citatom

« antoniotoni » je napisal/a:
Zanimam me če mi lahko kdo pove, kako se imenuje jablana s rdečimi plodovi, ki imajo rdeče meso.

Lp
Hvala Toni

A lahko objaviš kako slikco, pa bomo mogoče lažje ugotovili...

Lp Roman

Nazaj na vrh
berkej
Gost

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2012 1:39 pm    Naslov sporočila: Re: Zanima me kako se imenuje jablana Odgovori s citatom

« antoniotoni » je napisal/a:

Lp
Hvala Toni

Pozdravljeni Toni

Take jablane katerih jabolka so znotraj čisto rdeča imajo pri Baznikovih (rast baznik) v Krški vasi, ne morem pa najti imana. Drugace pa je znotraj (v bistvu rob po lupino) rdeči tudi rdeči jesenski kalvil in mislim da cigančica. za ti dve se mi zdi da sta obe bolj zgodnji sorti za takojšnjo uporabo.
Upam, da sem vam pomagala. Jasmina

Nazaj na vrh
matteo
Level 1 user
Level 1 user

Pridružen/-a: Tor Feb 2012 20:29

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 28, 2012 10:05 pm    Naslov sporočila: Re: Odgovori s citatom

pozdravljeni,

Ena sorta, ki izvira iz Švice(2010) in se imenuje RedLove.... jabolko je rdeče in notranjost je tudi do 95% rdeča.

to je nekaj novega na tržišču počasi prihaja tudi v Evropo oz. je nekje že...

za sadiko je treba odšteti 40e. (iskat jo je treba v Švico).

če je g. Toni mislil na to sorto ali je mislil na kakšno domačo sorto je pa težko razbrat iz vprašanja.

lep pozdrav Matej

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
   www.slavko-zgonec.net Seznam forumov -> Sadjarstvo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Forum Map
Site Map

990 Attacks blocked

XML Site Map Sitemaps Forum Sitemaps RSS Novice URL List

Glasujte za stran www.slavko-zgonec.net

Izmenjava reklamnih pasic

Website is based on phpBB2 , phpBB SEO , Full Album Pack , IM Portal
Website is Protected by CBACK CrackerTracker and Optimized & Customized By Siljo.
Website is using  MySQL Database with Php & Zend.

Page generation = 1.1348 seconds, mySQL queries = 29, GZIP = on Debug = on,
mySQL version = 5.5.8, php version = 5.3.5, zend version = 2.3.0

Server Load: 13 page(s) served in previous 5 minutes.